Onze accommodaties

Search


Sort by
Ascending Descending
  • List view
  • Grid view


Onze drie unieke studio’s hebben allemaal een privé-terras met een geheel eigen karakter. Vanuit je studio heb je een panoramisch uitzicht over ongerepte natuur. De studio’s zijn voorzien van een moderne badkamer, keuken en zijn sfeervol ingericht, geheel in fabulosa stijl.
Studio Uno

Studio Uno

Vanaf het centrale pleintje loop je de trap op naar het gezellige terrasje van deze studio. Het terras heeft een fantastisch uitzicht over het berglandschap en is voorzien van een rotan stijl tweezitter en bistro setje. De studio is voorzien van een goed ingericht keukentje, badkamer, een kingsize bed en een zithoek met een comfortabele bank.
Bekijk en reserveer

Studio Dos

Vanaf het centrale pleintje loop je deze studio binnen. De studio is voorzien van een goed ingericht keukentje, badkamer, een kingsize bed en een zithoek met een comfortabele bank en design vlinderstoel.
Bekijk en reserveer
Terras bij Studio Dos
Terras bij deluxe room

Deluxe room

Deze prachtig gelegen kamer heeft twee terrassen, een grote badkamer en ruime keuken met een gezellige zithoek. Wordt wakker, doe de deuren open en geniet vanuit je bed van het panoramische uitzicht.
Bekijk en reserveer

Studio Uno

Powered by PINPOINT.WORLD

Studio Dos

Powered by PINPOINT.WORLD

Deluxe Room

Powered by PINPOINT.WORLD

Omgeving 

Bezichtig Malaga of de steden en dorpjes in de buurt, wandel de Caminito del Rey, bezoek prachtige natuurparken, ga uit eten in restaurantjes in de buurt of ga relaxen op een van de naaktstranden aan de kust. Er is genoeg te doen, vraag ons naar de beste plekjes!
Bekijk meer >
Strand bij MalagaFoto van de Caminito del Rey, MalagaZicht op Cordoba brug en moskee

Op de hoogte blijven? 
Schrijf je in.

    Webdesign: Brandrs.nl
    Copyright Finca Fabulosa
    Privacy policy
    nl_NL