Het terrein

Boek nu !

Rondom het huis en de kamers zijn er diverse terrassen met een zwembad met swimstream, een panoramisch terras, een hout gestookte barrelsauna, een prachtige tuin met een hottub en een gezellige bar met lounge.

Het zwembad met swimstream

Een lekker zwembad om even in af te koelen of om een goed stuk te zwemmen tegen de stroom in van de Swimstream. De swimstream is in te stellen op intensiteit voor een ontspannen stukje schoolslag of een intensieve workout; net waar jij die dag behoefte aan hebt. Rondom het zwembad zijn ligbedjes en een heerlijk Balinees loungebed.
Bekijk en reserveer

The Naked and Famous bar/lounge

Bij Finca Fabulosa hanteren we een “honestybar concept”: zowel in de bar bij het zwembad als in de koelkast in de kas staan diverse frisdranken, bier en wijn. Pak lekker wat je wilt en noteer wat je hebt gedronken. Aan het eind van je verblijf reken je met ons af.
Bekijk en reserveer
Bar en lounge bij Finca Fabulosa

Well being

In de tuin en op het wellnessplein staan een hout-gestookte sauna en een hout-gestookte hottub. Heerlijk om te ontspannen en je lichaam en geest te reinigen: Puur leven, puur genieten en relaxen van een natuurlijke ambiance doe je hier.

Een aantal masseurs zijn te boeken voor diverse soorten massages en ontspannende behandelingen .
Bekijk en reserveer

Panoramisch terras

Wat lager gelegen, onderaan het zwembad is het grote uitgestrekte panoramische terras. Hier kan je genieten van de zonsopkomst, in de namiddag afkoelen in de schaduw, je matje uitrollen voor een fijne yogasessie of je terugtrekken voor een meditatie. Alles wat jij nodig hebt voor een ontspannen vakantie.
Bekijk en reserveer
naakte man en vrouw doen yoga op het lage terras

Spa & Sport

Op de Finca zijn er veel plekken voor aandacht voor de fysieke mens, maar ook voor de innerlijke mens. Er zijn verschillende terrassen waar je je kunt terugtrekken voor bijvoorbeeld meditatie of yoga. Centraal zijn er een hottub en een sauna. In het zwembad is een swimstream geplaatst.
Bekijk meer >
Sauna binnenzijdehottub op terrein Finca Fabulosa
Studio 1
Onze knusse studio op de eerste verdieping met uitzicht over de bergen
Studio 2
Onze ruime studio met openslaande deuren naar een heerlijk groot privé terras.
Deluxe Room
Onze luxe kamer met aparte keuken, grote badkamer en twee privé terrassen.

Bekijk onze accomodaties 

Onze drie unieke studio’s hebben allemaal een privé-terras met een geheel eigen karakter. Vanuit je studio heb je een panoramisch uitzicht over ongerepte natuur. De studio’s zijn voorzien een moderne badkamer, keuken en zijn sfeervol ingericht, geheel in fabulosa stijl.
Bekijk en reserveer

Op de hoogte blijven? 
Schrijf je in.

    Webdesign: Brandrs.nl
    Copyright Finca Fabulosa
    Privacy policy
    nl_NL