We zijn vertrokken samen met "Ik vertrek"

Cameraman van tv-programma 'Ik Vertrek' samen met vader Bert
De laatste filmdagen zijn achter de rug en we zijn super benieuwd naar het eindresultaat. Het is voor ons heel speciaal geweest om tijdens dit proces een camera dichtbij je te hebben staan: Je word je ineens heel bewust van de dingen die je doet en hoe je ze zegt. 

Vanaf het eerste moment dat we aankomen in Spanje, tekenen bij de notaris, onze eerste plons in het zwembad, al het klussen, 5 dagen onderweg samen met Hans & Agnes (de ouders van Bert), een verzakte riolering en lekkage aan het dak. Bij elke scheet die je laat denk je: Goh zou dit interessant zijn om te filmen? En ja hoor, letterlijk alles wordt vastgelegd! En nu afwachten wat er gebruikt wordt en hoe het eruit komt te zien (want nee, tot de uitzending op tv is geweest krijgen wij niets te zien!) 

Bedankt alle lieve mensen van het programma "Ik Vertrek" omdat jullie ons gevolgd en gesteund hebben. We zijn ontzettend blij met deze kans, want we hebben straks een geweldig document van deze mooie en bijzondere stap in ons leven! Hou ons in de gaten voor de uitzenddatum!  
Terug naar nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven? 
Schrijf je in.

    Webdesign: Brandrs.nl
    Copyright Finca Fabulosa
    Privacy policy
    nl_NL